Što kažete na održavanje kaveza

Oblik odkavezje okruglog, kvadratnog, osmerokutnog, šesterokutnog i drugih oblika.Budući da kružni prostor zauzima veliku površinu, pogodniji je za aktivnosti ptica, a nije lako ozlijediti se, pa je dobrodošao svima.Kavez za ptice miljenik je ljubitelja ptica jer je dom pticama vlasnika.Ako se dobro održava, može trajati mnogo godina, pogledajmo kako održavati kavez.

kavez

1. Vodonepropusni sloj na dnukaveztreba redovito provjeravati kako bi se spriječilo curenje na dnu i zamijeniti na vrijeme kako bi se izbjeglo padanje izmeta, urina, vode i drugih tekućih predmeta, što bi rezultiralo korozijom rubakavez.
2, vrijeme je presuho, prevlažno, ne zaboravite osušiti kavez fenom ili premjestiti na mjesto s grijanjem, kako biste spriječili oštećenje sušenjem.
3, prije čišćenja kaveza, stavite ptice na sigurno mjesto, a zatim očistite smeće unutar kaveza, počistite s pometanjem, ako je moguće, možete koristiti ventilator za puhanje.Zatim upotrijebite vlažnu krpu za čišćenje na licu mjesta.
4, kada čistite kavez, ne zaboravite da ne četkate, obratite pozornost na snagu.Inače je lako oštetiti površinu sloja boje.
5, kavez treba prskati prozirnom ekološkom bojom za drvo svake 1-2 godine.To štiti kostur kaveza od vremenskih utjecaja.
6, ako je oštećenjekavezvolumen, stupanj je relativno velik, onda treba biti strpljiv popravak, projekt je velik, treba ga odmah popraviti, kako bi se spriječilo da se šteta nastavi širiti.Naravno, možete otići u servis radi posebnog održavanja.


Vrijeme objave: 15.03.22