Primjenjivost opreme za ptice jedan je od ključeva dobrog držanja ptica

Odaberite ptice, uzgajajte ptice prije nego što trebate odabrati prave ptice, općenito birajte mlade ptice ili manje ptice, zahtjevi zdravlja, jaka aktivnost, te je ptice relativno lako držati.
Čišćenje perja, perje ptica poput odjeće ljudi, potrebno je često prati, vruće ljetno vrijeme, kupka može staviti kavez za ptice natapanjem dijela vode, topla voda i hladna voda mogu se koristiti u jesen i zimi, nakon što je temperatura prikladna za stavljanje kavez za ptice u vodi, takva kupka je pogodna za zdravlje ptice.
Hrana za ptice, sada se ptice za uzgoj mogu hraniti hranom za ptice na tržištu, što je praktičnije, naravno, također možete hraniti žitaricama, biljem i tako dalje, kako biste dopunili prehranu.

Kavez za ptice

Kavez za pticekako bi se održao čistim, kavez za ptice je mjesto gdje ptice često žive i rade, tako da kavez za ptice ne bi trebao imati samo mjesto za stavljanje vode i hrane, već ga je potrebno i redovito čistiti kako bi se smanjio broj parazita.
Da bi prošetao pticu, vlasnik je treba svakodnevno izvoditi u šetnju, a ne da se dugo zadržava na jednom mjestu, kako bi se povećala njena aktivnost.
Neke ptice pate od bolesti zbog loše prehrane ili drugih ozljeda, te im je potrebno pravovremeno liječenje kako bi se ptice oporavile.
Kavez za ptice je glavno okruženje za promatranje ptica za obavljanje aktivnosti i skloništa, "rad za dobar posao, prvo mora poboljšati svoje alate", primjenjivost opreme za ptice, jedan je od ključeva dobrog uzgoja ptica.Dakle, samo opremljene odgovarajućim kavezom i drugim priborom, ptice mogu biti zdrave i živahne, slobodno pjevati, pogodne za gledanje.
Prema različitim oblicima tijela, navikama, kavez za ptice može se podijeliti na mnoge vrste.Osnovne komponente kaveza za ptice su vrh ploče, nosač kaveza, prečka kaveza, vrata kaveza, kuka za kavez, zmajev prsten, donji prsten, dno kaveza.Dodaci se sastoje od daske za izmet, šipke za sunčanje, posude za hranu za ptice, spremnika za vodu, prsta od žada, niti od preslice i tako dalje.


Vrijeme objave: 16.02.23