Pitanja koja zahtijevaju pozornost pri obradi bodljikavog užeta

Mnogo je važnih detalja na koje treba obratiti posebnu pozornost tijekom izradebodljikavo užeili bodljikavo uže s oštricom u tvornici bodljikavog užeta.Ako je bilo koji neispravan, uzrokovat će nepotrebne gubitke.

Prije svega, moramo obratiti pozornost na materijal bodljikave žice, jerpocinčana bodljikava žicasama po sebi uključuje hladno i vruće pozlaćivanje.Svojstva i cijene njih dvojice očito se razlikuju i lako vas može zbuniti mali nemar.

bodljikavo uže

Drugi je premabodljikava žicamaterijal za određivanje važnosti procesa, posebno je utjelovljen u vruće pocinčanoj bodljikavoj žici, zbog različitih tretmana bodljikave žice u materijalu i duktilnosti žice postoji neka razlika, ako se ne obrati pozornost na to u procesu, lako je oštetiti na površini sloja cinka, izravno utječu na otpor hrđe bodljikave žice.
Posljednje je veličina bodljikavog užeta ilioštrica bodljikavo uže.Uobičajeno korištena veličina je dobra, posebno za neke proizvode posebnog oblika, koje je potrebno stalno spominjati u proizvodnom procesu tvornice bodljikave užadi kako bi se izbjegli nepotrebni gubici.


Vrijeme objave: 15.08.22